top of page
Search
  • Writer's picturebarekimare

Fysiotherapie vacature CFF Alphen aan den Rijn

Fulltime (ZZP)/Parttime (ZZP) Algemeen (Sport) Fysiotherapeut Flexibele starttijd

CFF viert dit jaar zijn 10-jarig bestaan en vanwege een druk schema zijn we op zoek naar iemand die kan helpen in de praktijk.

Ben je uit Alphen aan den Rijn of de omgeving? Ben je een fysiotherapeut (student) met interesse in sport en fitness? Ben je zelfverzekerd en leergierig? Heb je interesse in gezondheid en lifestyle en help je graag anderen? Wij willen dat je contact met ons opneemt!!

Je kunt in je laatste jaar fysiotherapie zitten en op zoek zijn naar een manier om binnen te komen via je laatste stage. Je kunt afgestudeerd zijn en op zoek zijn naar je eerste baan. Je kunt een ervaren therapeut zijn die meer individueel wil werken en je eigen merk wil laten groeien.

CFF biedt:

Een goed salaris, bonusregeling, interne opleiding, begeleiding, coaching en stageplekken.

Vereisten: BIG, KVK, AGB + aansprakelijkheidsverzekering Geen ervaring vereist in EPD systemen (Intramed, FysioRoadmap etc)

CFF is een vooraanstaande sport- en fitnessfysiotherapeut in Alphen aan den Rijn. Met bijna 20 jaar ervaring heeft CFF methoden ontwikkeld voor fysieke behandeling en revalidatie die consequent superieure resultaten opleveren. CFF bevindt zich in het centrum van Alphen aan den Rijn, op een steenworp afstand van het treinstation en het stadhuis. We werken nauw samen met lokale trainers en medische specialisten en profiteren van een uitgebreid doorverwijzingssysteem. Voor meer informatie over de visie en behandelmethoden van CFF, zie: www.completefysiofitness.com

Om te solliciteren, neem contact op met: Kim Are Killingberg WhatsApp: 0684071875 E-mail: completefysiofitness@gmail.com
11 views0 comments

Comments


bottom of page